Word een expert in permanente make up met de Combi Training van SU pmu


pmu

Heb je altijd al gedroomd van een carrière in permanente make up? Dan is de Combi Training van SU pmu jouw perfecte kans om een expert te worden in het creëren van prachtige en natuurlijk ogende wenkbrauwen met de Microblading en Powder Brows technieken.

Onze Combi Training is speciaal ontworpen voor beginners zonder voorkennis. Het maakt niet uit of je al enige ervaring hebt met permanente make up of helemaal nieuw bent in deze wereld. Onze ervaren Master, Su, zal je stap voor stap begeleiden tijdens deze intensieve 5-daagse cursus.

Een compleet leertraject

De Combi Training is veel meer dan alleen een cursus. Het is een complete leerervaring waarin je alle essentiële kennis en vaardigheden opdoet om prachtige wenkbrauwen te creëren die klanten versteld doen staan. Je leert niet alleen de technieken van Microblading en Powder Brows, maar ook over de kleurenleer, GGD en hygiëne, intake en nazorg, en nog veel meer.

Onze training begint met een online introductie, waar je toegang krijgt tot waardevolle bronnen en demonstraties om je voor te bereiden op de praktijkdagen. Vervolgens ontmoet je Su en je medecursisten in onze salon te Duiven waar je de kunst van Microblading en Powder Brows onder de knie zult krijgen. Tijdens de training met Combi Brows werk je met live modellen, waarbij je onder begeleiding en toezicht van Su gerichte praktijkervaring opdoet. Deze aanpak stelt je in staat om direct te oefenen met echte situaties en waardevolle feedback te ontvangen van onze ervaren Master.

Ondersteuning en groei

Bij SU pmu eindigt onze ondersteuning niet na de cursus. Als deelnemer krijg je toegang tot ons online platform, waar je kunt blijven leren en groeien met voortdurend nieuw en vernieuwd leermateriaal. Bovendien blijft ons team beschikbaar via WhatsApp om al je vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven.

Na succesvolle afronding van de Combi Training ontvang je een Microblading & Powderbrows Certificaat, waarmee je jouw professionaliteit en expertise kunt tonen aan potentiële klanten. Je wordt ook toegevoegd aan onze groepsapp, waar je in contact kunt blijven met medecursisten en ervaringen kunt delen.

Starterspakket en extra voordelen

Bij SU pmu willen we dat je direct aan de slag kunt na de training. Daarom ontvang je een starterspakket met hoogwaardige pigmenten, tools en PMU-benodigdheden, waarmee je genoeg materiaal hebt voor meer dan 120 behandelingen. Bovendien krijg je 10% korting op onze webshop, zodat je altijd toegang hebt tot de beste producten voor jouw praktijk.

Optioneel kun je ook kiezen voor de aanschaf van een PMU-apparaat, wat extra voordelen biedt, inclusief 10% korting en 20 gratis naalden. Onze PMU-apparaten zijn geschikt voor meerdere behandelingen, waaronder Lippigmentatie en Eyeliner.

Schrijf je nu in voor de Combi Training

Mis deze unieke kans niet om een expert te worden in permanente make up. De Combi Training van SU pmu biedt jou alle tools en kennis die je nodig hebt om een succesvolle carrière te starten in de wereld van schoonheid en permanente make up. Schrijf je nu in en ontdek de magie van het creëren van prachtige wenkbrauwen met Microblading en Powder Brows technieken. Bereid je voor op een reis vol groei, uitdagingen en beloningen!

Comments are disabled.