PMU voor diversiteit: advies voor verschillende huidtinten en texturen bij SU pmu

Permanente make up

pmu

PMU voor diversiteit: advies voor verschillende huidtinten en texturen bij SU pmu

Onze Permanente make up (PMU) wenkbrauwtechnieken, waaronder Microblading, Powder Brows en Combi Brows, zijn ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen. In deze blog leggen we uit hoe deze technieken kunnen worden toegepast aan verschillende huidtinten en texturen.

Wenkbrauwperfectionering met SU pmu

Bij SU pmu begrijpen we dat uw wenkbrauwen een prominente rol spelen in uw uitstraling. Daar bieden we een scala aan PMU-wenkbrauwtechnieken die zijn afgestemd op diversiteit, zodat u de perfecte wenkbrauwen kunt bereiken, ongeacht uw huidskleur of textuur.

Microblading voor natuurlijke schoonheid

Microblading is een populaire techniek voor klanten die streven naar een natuurlijke uitstraling. Met behulp van fijne naalden worden haartje voor haartje pigmenten aangebracht, wat resulteert in wenkbrauwen die er authentiek uitzien. Als u een lichtere huidtint heeft en fijnere wenkbrauwhaartjes, kan Microblading een uitstekende keuze voor u zijn.

Onze aanbevelingen voor Microblading:

 • Kies een pigmentkleur die past bij uw natuurlijke haarkleur en huidtint;
 • Onze experts zullen fijne, scherpe lijnen creëren om uw wenkbrauwen er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien;
 • We nemen uw natuurlijke wenkbrauwvorm in overweging en passen de techniek overeenkomstig aan.

Powder Brows voor gedefinieerde wenkbrauwen

Powder Brows, ook wel bekend als Ombre Brows, zijn perfect voor klanten met verschillende huidtinten. Deze techniek voegt een zachte, poederachtige schaduw toe aan uw wenkbrauwen, waardoor ze goed gedefinieerd en toch natuurlijk ogen.

Onze aanbevelingen voor Powder Brows:

 • We gebruiken een geleidelijke overgang van licht naar donker om een zachte schaduw te creëren;
 • De pigmentdichtheid wordt aangepast aan uw gewenste intensiteit;
 • We houden rekening met uw huidtextuur om een vloeiende overgang te bereiken.

Combi Brows voor de perfecte mix

Combi Brows combineren de beste elementen van Microblading en Powder Brows. Deze techniek biedt een uitstekende balans tussen fijne details en zachtheid, waardoor het een veelzijdige keuze is voor klanten met diverse huidtinten en texturen.

Onze aanbevelingen voor Combi Brows:

 • We combineren de nauwkeurigheid van Microblading met een zachte Powder Brow-techniek voor een gebalanceerde uitstraling;
 • De pigmentkleuren worden aangepast aan uw huid- en haarkleur om een harmonieuze look te bereiken;
 • We werken samen met u om de ideale wenkbrauwvorm en stijl te bepalen.

Diversiteit in Permanente make up bij SU pmu

Bij SU pmu is diversiteit de kern van onze Permanente make-up diensten. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen die we koesteren, omdat we begrijpen dat elke klant uniek is.

 • Pigmentkleur op maat: onze artiesten kiezen zorgvuldig de juiste pigmentkleur die bij uw natuurlijke haarkleur en huidtint past;
 • Uw natuurlijke wenkbrauwvorm: we respecteren en verbeteren uw natuurlijke wenkbrauwvorm, zodat uw nieuwe wenkbrauwen bij uw gezicht passen;
 • Individueel advies: onze PMU-artiesten werken nauw met u samen om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen, zodat we een gepersonaliseerde look kunnen creëren die bij u past.

Bij SU pmu staan we klaar om uw te helpen met uw natuurlijke schoonheid te versterken. 

Comments are disabled.