VEEL GESTELDE VRAGEN BEHANDELINGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN BEHANDELINGEN

Microblading is de hairstroke techniek en Powderbrows is de Powder techniek. Bij Microblading worden er hairstrokes gecreëerd die niet te onderscheiden zijn van jouw eigen wenkbrauwhaartjes. Bij Powderbrows worden er pixels gecreëerd welke zorgen voor een zachte schaduw achter jouw bestaande wenkbrauwen.

In principe 2 behandelingen. De 2e behandeling (Touch up) vindt 6 weken na de 1e behandeling plaats. Bij sommige dames blijkt dat er voor het beoogde effect nog een extra behandeling nodig is, omdat de PMU bijvoorbeeld nog niet helemaal goed heeft gepakt. Dat is dus afhankelijk van hoe de huid reageert op de PMU en kan worden beoordeeld na het herstelproces van de 2e behandeling.

Duur 1e behandeling: ongeveer 1,5 uur, duur 2e behandeling ongeveer 45 min.

De 2e behandeling vindt ongeveer 6 weken na de 1e behandeling plaats.

Een afspraak kun je inplannen via onze website. Je kunt dan per medewerker de beschikbare data bekijken.

Drink en gebruik het dagdeel voor de behandeling geen koffie/thee alcohol en/of drugs. Het liefst de wenkbrauwen enige tijd (niet vereist, wel handig) niet epileren. Dit doen wij namelijk tijdens de behandeling indien nodig. Het zou zonde zijn als je wenkbrauwhaartjes epileert die binnen de, te creëren vorm vallen.

Gemiddeld gaat de Permanente make up 2 jaar mee. Bij de een wat langer dan bij de ander, dat is afhankelijk van hoe de huid erop reageert.

Indien je wenst dat jouw PMU constant in dezelfde mooie staat blijft verkeren kun je deze laten bijwerken middels een opfrisbeurt, op het moment dat jij daar de behoefte aan hebt. Een nieuwe behandeling is dan niet meer nodig.

Ja dat kan. Gedurende de behandeling kan de huid rondom de wenkbrauwen een beetje rood worden. Dit trekt na een half uurtje weer weg. Je kunt na de behandeling dus gewoon weer verder met je dagelijkse planning.

De behandeling doet geen pijn. De irritatie die sommige dames op momenten tijdens de behandeling ervaren is te vergelijken met het epileren van wenkbrauwhaartjes.

De wenkbrauwen zijn de eerste weken na de behandeling herstellende. Wij adviseren daarom om in ieder geval de eerste 3 weken na de behandeling niet te zonnen. Ben je buiten en kan je de zon niet vermijden? Draag dan een hoed of bril waarmee je de wenkbrauwen kan beschermen tegen te zon.

Nee, gedurende de zwangerschap is het niet mogelijk om een PMU behandeling uit te laten voeren. Dit is weer mogelijk vanaf 6 weken na je bevalling.

Het is mogelijk om na een x termijn van het ontstaan PMU te plaatsen over een litteken. Wij adviseren hieromtrent contact op te nemen met jouw huisarts. Een moedervlek dient eerst verwijderd te worden, PMU kan dus niet geplaatst worden over een moedervlek.

Alvorens wij beginnen aan de behandeling tekenen wij een vorm voor die het beste en mooiste bij jou past. Deze kun jij indien gewenst laten corrigeren. Pas bij akkoord beginnen wij aan de behandeling.

De kleur wordt bepaald aan de hand van jouw huid en haarkleur, ons advies en jouw wensen. Tijdens het herstelproces wordt de gekozen kleur tot 40-60% lichter. Bij de 2e behandeling kan, afhankelijk van hoe de wenkbrauwen zijn hersteld, een donkerdere kleur worden gekozen.

Dat is afhankelijk van de staat van jouw huidige PMU. Een nieuwe behandeling kan worden uitgevoerd indien jouw huidige PMU bijna tot volledig is vervaagd.

Indien de PMU nog aanwezig is en in goede staat verkeert kan deze eventueel worden bijgewerkt. 

Heb jij oude PMU? Stuur ons dan altijd ter beoordeling een duidelijke foto (zonder make up) van iedere wenkbrauw apart. Maak de foto met de camera op de achterkant van de telefoon (dus niet de selfie stand) en het liefst met daglicht. Wij moeten de PMU immers goed kunnen beoordelen.

Laat Permanente make up zetten door iemand waarvan je 100% bent overtuigd. Uiteraard speelt prijs, beschikbaarheid en locatie een rol, maar laat deze niet van doorslaggevende aard zijn. Wij adviseren altijd een PMU Artist eerst langere tijd te volgen alvorens je een afspraak maakt. Bekijk en vergelijk resultaten en lees recensies. Je kunt bijvoorbeeld ook klanten benaderen die een x aantal jaar geleden bij de betreffende Artist PMU heeft laten zetten met de vraag of ze nog tevreden zijn. Uiteraard hopen wij jou bij ons te mogen verwelkomen.

Onze salon is gevestigd in Duiven. Het adres van onze salon is: Pastoriestraat 19, 6921 BX Duiven

Parkeren (blauwe kaart): Thuvinestraat 33, parkeerplek Albert Heijn > door het winkelcentrum heen > loopafstand 2 min.

Parkeren (gratis): in gedeeltes van woonwijken rondom het plein, loopafstand +-5 min.

Vanaf station Duiven is het ongeveer 12 min lopen naar onze salon.