Het Verwijderen van Permanente Make-up

Het Verwijderen van Permanente Make-up

Permanente make-up (PMU) kan een geweldige manier zijn om uw uiterlijk te verbeteren en tijd te besparen in uw dagelijkse schoonheidsroutine. Maar net als bij alle cosmetische procedures, zijn er momenten waarop u mogelijk wilt overwegen om permanente make-up te verwijderen. Of het nu gaat om ontevredenheid met de resultaten, veranderde persoonlijke voorkeuren of andere redenen, het verwijderen van PMU is een optie die beschikbaar is. In deze blog bespreken we alles wat u moet weten over het verwijderen van permanente make-up, inclusief de methoden, de nazorg en waarom SU PMU uw beste keuze is voor deze procedure.

Waarom Kiezen voor Verwijdering permanente make-up?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kunnen overwegen om permanente make-up te verwijderen:

 • Ongewenste resultaten: Soms kunnen PMU-resultaten niet aan de verwachtingen voldoen. Dit kan te maken hebben met de kleur, vorm of algemene uitstraling.
 • Veranderingen in stijl: Uw voorkeuren voor make-up kunnen in de loop van de tijd veranderen. Wat er ooit uitzag als de perfecte eyeliner of lipkleur, kan nu niet meer aan uw smaak voldoen.
 • Huidveranderingen: Veranderingen in de huid, zoals littekens, veroudering of zonnebeschadiging, kunnen de behoefte aan verwijdering van PMU veroorzaken.
 • Professionele overwegingen: Sommige beroepen vereisen een neutrale uitstraling zonder opvallende make-up, waardoor PMU verwijdering noodzakelijk kan zijn.

Methoden voor PMU Verwijdering

Gelukkig zijn er verschillende methoden beschikbaar om permanente make-up te verwijderen. Hier zijn enkele van de meest gebruikte:

 • Laserbehandeling: Dit is een van de meest populaire methoden voor het verwijderen van PMU. Een speciale laser wordt gebruikt om de pigmentdeeltjes in de huid te breken, waarna het lichaam deze op natuurlijke wijze kan verwijderen. Meerdere sessies zijn meestal nodig voor volledige verwijdering.
 • Chemische peelings: Bij deze methode worden chemische oplossingen op de huid aangebracht om de bovenste laag te exfoliëren, waarbij ook een deel van het pigment wordt verwijderd. Dit proces moet herhaald worden voor optimale resultaten.
 • Microdermabrasie: Deze procedure maakt gebruik van een apparaat dat kleine kristallen op de huid blaast om de bovenste laag te verwijderen, vergelijkbaar met een chemische peeling. Het vereist meerdere sessies en kan enkele weken duren voordat de resultaten zichtbaar zijn.
 • Manuele verwijdering: In sommige gevallen kan permanente make-up handmatig worden verwijderd door een ervaren professional. Dit proces is intensiever en kan meer ongemak veroorzaken dan andere methoden.

Nazorg na PMU Verwijdering

Net als bij elke cosmetische procedure is nazorg essentieel na PMU verwijdering. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

 • Vermijd direct zonlicht: Uw huid kan na de verwijderingsprocedure gevoeliger zijn voor zonlicht. Bescherm de behandelde gebieden met een breed-spectrum zonnebrandcrème.
 • Vermijd make-up: Gedurende een bepaalde periode na de verwijdering wordt het afgeraden om make-up op de behandelde gebieden aan te brengen om irritatie te voorkomen.
 • Volg de instructies van uw professional: Uw PMU-verwijderingsspecialist zal specifieke instructies geven voor nazorg. Het is belangrijk om deze zorgvuldig op te volgen.
 • Geduld is een deugd: PMU-verwijdering kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de gekozen methode en de omvang van de verwijdering. Het is belangrijk om geduldig te zijn en realistische verwachtingen te hebben.

Waarom SU PMU de Beste Keuze is voor PMU Verwijdering

Bij SU PMU begrijpen we dat het verwijderen van permanente make-up een belangrijke beslissing is. Onze ervaren professionals staan klaar om u te begeleiden door het proces en de best mogelijke resultaten te leveren. Hier is waarom SU PMU uw beste keuze is:

 • Deskundige specialisten: Onze PMU-verwijderingsspecialisten hebben uitgebreide ervaring in het veilig en effectief verwijderen van PMU.
 • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde lasers en apparatuur om de pigmenten op een nauwkeurige manier te verwijderen.
 • Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en een behandelplan op maat.
 • Nazorg: Na de PMU-verwijdering voorzien we u van gedetailleerde nazorginstructies om ervoor te zorgen dat uw huid goed herstelt.

PMU verwijdering kan een nieuwe start betekenen en u de vrijheid geven om uw uiterlijk opnieuw vorm te geven. Bij SU PMU staan we klaar om u te ondersteunen in deze reis naar zelfexpressie en zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het bereiken van de resultaten die u wenst.

Comments are disabled.