PMU verwijderen: wat te doen als je niet tevreden bent over je PMU wenkbrauwen

verwijderen van PMU

pmu verwijderen

Ontdek de kracht van PMU verwijderingstechnieken met behulp van de Picosecond Laser en BB Pigment Remover: twee effectieve methoden om ongewenste PMU wenkbrauwen te corrigeren of te verwijderen.

PMU wenkbrauwen hebben de afgelopen jaren een enorme populariteit verworven. Of je nu kiest voor de verfijnde look van Microblading, de zachte poederachtige afwerking van Powder Brows of de Combi Brows, PMU wenkbrauwen beloven moeiteloze perfectie. Maar wat als je niet tevreden bent met het eindresultaat? Wat moet je doen als je je PMU wenkbrauwen wilt corrigeren of zelfs volledig wilt verwijderen? In deze blog zullen we bespreken hoe je ongewenste PMU wenkbrauwen kunt aanpakken met behulp van twee effectieve methoden: de Picosecond Laser en BB Pigment Remover.

Waarom PMU verwijderen nodig kan zijn

PMU wenkbrauwen zijn bedoeld om lang mee te gaan, maar er zijn verschillende redenen waarom je mogelijk niet tevreden bent met je resultaat. Misschien is de kleur te intens, zijn de wenkbrauwen asymmetrisch of passen ze gewoon niet meer bij je stijl. In dergelijke gevallen wil je wellicht je PMU wenkbrauwen corrigeren of zelfs verwijderen.

De kracht van de Picosecond Laser voor PMU verwijdering

Bij PMU verwijdering is de Picosecond Laser een van de meest geavanceerde en effectieve opties. Deze laser maakt gebruik van ultra korte pulsen met een hoge energie om pigmentmoleculen in de huid af te breken, waardoor de PMU geleidelijk vervaagt. 

Een belangrijk voordeel van de Picosecond Laser is dat het geen haarverlies of littekens veroorzaakt. 

Hoe verloopt de PMU verwijderingsprocedure met de Picosecond Laser?

Het begint met een grondige beoordeling van je PMU wenkbrauwen en een bespreking van je verwachtingen door onze specialist. Gedurende deze consultatie zal de specialist bepalen of de behandeling geschikt is voor jou. 

Tijdens de behandeling past de specialist de laser toe op je PMU wenkbrauwen, waarbij ultra korte pulsen worden gebruikt om de pigmentmoleculen af te breken. Op basis van het resultaat na de 1e behandeling kunnen we adviseren hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld zijn er 3-4 behandelingen nodig voor optimale resultaten.

Als je overweegt om je bestaande PMU te camoufleren met nieuwe PMU en de harde bovenlaag ervan moet worden verwijderd, is de kans groot dat je minder behandelingen nodig hebt in vergelijking met het geval waarin je de PMU volledig wilt laten verwijderen.

Na de behandeling volgt meestal een herstelperiode waarin je huid zichzelf geneest en het pigment geleidelijk vervaagt. Onze specialist zal je voorzien van nazorginstructies om het genezingsproces te optimaliseren.

BB Pigment Remover: een alternatieve methode voor PMU verwijdering

Deze methode maakt gebruik van ultra dunne naaldjes om een natuurlijke vloeistof in de huid te brengen. De vloeistof en de naaldjes werken samen om de oude pigmentmoleculen af te breken, die vervolgens tijdens het herstelproces geleidelijk uit de huid verdwijnen. 

Deze methode veroorzaakt, net als de Picosecond Laser, geen littekens of haarverlies, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste bijwerkingen die je huid kunnen aantasten. Bovendien is de methode geschikt voor verschillende huidtypes, waardoor die veilig kan worden toegepast, ongeacht je huidtype of teint. 

Het is echter belangrijk om op te merken dat, vergelijkbaar met de Picosecond Laser, meerdere behandelingen met de BB Pigment Remover nodig kunnen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is afhankelijk van de individuele omstandigheden en doelen.

Welke methode moet je Kiezen voor PMU verwijdering?

De keuze tussen de Picosecond Laser en BB Pigment Remover hangt af van je persoonlijke voorkeur en de aanbevelingen van onze specialist. Beide methoden zijn effectief en veilig, maar kunnen in sommige gevallen meer geschikt zijn dan de andere.

Als je niet tevreden bent met je PMU wenkbrauwen, hoef je je geen zorgen te maken. Zowel de Picosecond Laser als BB Pigment Remover bieden effectieve oplossingen om ongewenste PMU wenkbrauwen te corrigeren of te verwijderen. 

Comments are disabled.