PERMANENTE MAKE UP

PERMANENTE MAKE UP

Powderbrows

Bij PowderBrows wordt er een zachte schaduw gecreëerd achter de bestaande wenkbrauwen. Dit gebeurt middels een naaldje dat met pigment kleine stippeltjes (pixels) creëert in de huid. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, is het ook mogelijk om een overloop van licht naar donker te realiseren (Ombré). Het resultaat? Mooie zachte poederachtige wenkbrauwen met een opgemaakte uitstraling.

Wat betreft de vorm:

Wij tekenen de vorm van de wenkbrauwen middels een kompas voor, dus de vorm die het beste bij jou past. Vervolgens laten wij de vorm aan jou zien en pas na akkoord (of eventuele correcties) beginnen we aan de behandeling.

Wat betreft de kleur:

De kleur hebben wij van blond tot zwart. Op basis van jouw wensen en ons advies wordt een kleur uitgekozen die het beste (en mooiste) bij jou past.

Duur:

De 1e behandeling duurt +- 1,5 uur.
De 2e behandeling duurt +- 45 min.

2e Behandeling:

De 2e behandeling vindt +-6 weken na de 1e behandeling plaats.
Tijdens de 2e behandeling gaan wij nogmaals over de gecreëerde pixels heen om de vorm en kleur goed te bevestigen. De gecreëerde wenkbrauwen gaan +- 2 jaar mee.

Opfrisbeurt:

Mocht je willen dat de Powderbrows constant in dezelfde mooie staat blijft verkeren dan kun je kiezen om deze te laten bijwerken middels een opfrisbeurt. Een nieuwe behandeling is dan niet meer nodig.

Oude PMU:

Heb jij in het verleden eerder PMU laten zetten? Laat dit dan graag even weten alvorens je een behandeling inplant.

Extra informatie:

  • Drink en gebruik het dagdeel voor de behandeling het liefst geen koffie, thee, alcohol en drugs.
  • Graag de wenkbrauwen een aantal weken voor de behandeling niet epileren, dit doen wij indien nodig tijdens de 1e behandeling.
  • De behandeling doet geen pijn. De irritatie die soms wordt ervaren is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen.
  • Sporten en het dragen van make up is vanaf 10 dagen na de behandeling weer mogelijk.
  • Na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dagelijkse planning. De huid rondom de wenkbrauwen kan tijdens de behandeling een beetje rood worden maar dit trekt na een half uurtje weer weg.

Heb jij (nog) vragen en/of wil jij een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Maak eenvoudig een afspraak voor één van onze behandelingen