Picosecond Laser: de oplossing voor het verwijderen van PMU

verwijderen van PMU

PMU, oftewel permanente make-up, is tegenwoordig ontzettend populair en wordt veelvuldig toegepast voor het verwijderen van PMU. Het zorgt ervoor dat mensen er altijd op hun best uitzien zonder zich zorgen te hoeven maken over het dagelijks aanbrengen van make-up. Echter, bestaat ook een groeiende behoefte om PMU te laten verwijderen, bijvoorbeeld als de pigmentatie niet correct is geplaatst of wanneer je niet langer tevreden bent met het resultaat. 

De oplossing: Picosecond Laser voor het verwijderen van PMU

Bij SU pmu bieden wij de oplossing voor het verwijderen van PMU: de Picosecond Laser. Met behulp van deze geavanceerde laser kunnen we PMU effectief en met een minimaal aantal behandelingen verwijderen. De Picosecond Laser genereert ultrakorte pulsen met een hoge energie, waardoor het pigment in de PMU op een veilige en nauwkeurige manier afgebroken wordt. 

Hoe werkt de Picosecond Laser?

Maar hoe werkt het precies? Tijdens de behandeling wordt de laserstraal gericht op het gebied waar de PMU is aangebracht. De ultrakorte pulsen van de laser breken het pigment in kleine deeltjes af, zodat het lichaam het geleidelijk kan afvoeren. Door de hoge energie van de laser is de behandeling zeer effectief en kunnen we vaak al na de eerste sessie een duidelijke verbetering zien.

Behandelingsduur en aantal behandelingen

Een van de eerste vragen die mensen vaak hebben, is hoelang een behandeling duurt. Gelukkig kunnen we met de Picosecond Laser PMU snel en efficiënt verwijderen. Een behandeling duurt meestal slechts enkele minuten. 

Een andere veel gestelde vraag is hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn. Dit kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type PMU en de diepte van het pigment. Na de eerste behandeling bekijken we het resultaat en voorzien we de klant van advies. Gemiddeld zijn er echter 3-4 behandeling nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal behandeling kan ook worden beïnvloed door de wens om de oude PMU te bedekken met nieuwe PMU. In dat geval zijn er meestal minder behandelingen nodig dan wanneer je de PMU volledig wilt laten verwijderen. 

Terugkomst voor vervolgbehandeling en kosten

Een belangrijke vraag die vaak naar voren komt, is wanneer je weer kunt terugkomen voor een volgende behandeling. Na de eerste sessie adviseren we meestal een interval van 3 weken voordat je eventueel een vervolgbehandeling ondergaat. Dit geeft de huid voldoende tijd om te herstellen. Na 6 tot 8 weken is het doorgaans mogelijk om nieuwe PMU te laten aanbrengen, mocht je dit willen. 

Nu je bekend bent met proces en de tijdlijn van de behandeling, is het begrijpelijk dat je je afvraagt wat de kosten van een laserbehandeling zijn. De kosten per behandeling bedragen €85,-. 

Pijnervaring en tijdlijn voor het verwijderen van PMU

Een vraag die vaak opkomt bij mensen die overwegen om PMU te laten verwijderen, is of de behandeling pijnlijk is. De ervaring van de pijn kan variëren van persoon tot persoon. Over het algemeen wordt de irritatie die je kunt ervaren tijdens de behandeling vergeleken met een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Gelukkig duurt de behandeling maar enkele minuten, dus eventuele ongemakken zijn van korte duur.

Een belangrijke factor bij het verwijderen van PMU, is de leeftijd van de pigmentatie. Om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is, moet de PMU minimaal 6 weken geleden zijn aangebracht voordat deze kan worden verwijderd. Het is belangrijk om het lichaam voldoende tijd te geven om het pigment te stabiliseren voordat de verwijderingsprocedure wordt uitgevoerd.

Laat PMU efficiënt en veilig verwijderen

Het verwijderen van PMU met behulp van de Picosecond Laser is een geavanceerde en effectieve methode. Het biedt mensen de mogelijkheid om ongewenste PMU te laten verwijderen. Of het nu gaat om het corrigeren van misplaatste wenkbrauwen, het verwijderen van microblading of powderbrows, de Picosecond Laser kan een waardevol hulpmiddel zijn.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat elk persoon uniek is en dat de ervaring met PMU-verwijdering kan variëren. Bij SU pmu begrijpen we de behoefte om PMU te laten verwijderen en streven we ernaar om hoogwaardige resultaten te bieden. Met de Picosecond Laser kunnen we op een efficiënte en veilige manier PMU verwijderen.

Heb je (aanvullende) vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Comments are disabled.