Permanente make-up in Duiven: ontdek de beste plek voor PMU


pmu

Wat is PMU?

Permanente make-up, kortweg PMU, vertegenwoordigt een revolutionaire techniek waarbij speciaal geselecteerd pigment met precisie in de bovenste laag van de huid wordt geïntroduceerd om een langdurig make-up effect te bereiken. Deze benadering is een veelgekozen optie voor individuen die graag hun wenkbrauwen, lippen of eyeliner willen verbeteren zonder dagelijks make-up aan te brengen. PMU biedt niet alleen gemak, maar ook de mogelijkheid om je natuurlijke schoonheid te accentueren en zelfvertrouwen op te bouwen, wetende dat je er altijd op je best uitziet. Kies voor PMU en omarm de eindeloze voordelen van moeiteloze, blijvende schoonheid.

Microblading: voor prachtige wenkbrauwen

Een van de meest gewilde PMU-behandelingen is Microblading. Bij deze techniek worden fijne, haarachtige streepjes met pigment in de huid aangebracht, waardoor de illusie van natuurlijke wenkbrauwhaartjes ontstaat. Wil je graag wenkbrauwen met een perfecte vorm en volle uitstraling? Microblading is dan een uitstekende keuze.

SU pmu: de beste plek voor PMU in Duiven

Bij SU pmu, gevestigd aan de Pastoriestraat 19 in Duiven, ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige Permanente make up (PMU) behandelingen. Maar dat is niet alles – SU pmu biedt ook diverse opleidingen in PMU aan. Met een team dat bestaat uit Nadeche en Su, twee getalenteerde en ervaren PMU-artiesten, kun je rekenen op uitstekende resultaten en een professionele service.

Nadeche en Su: een team van experts

Nadeche, werkzaam als PMU-artiest sinds 2021, is opgeleid door Su zelf. Su, die haar carrière in 2016 begon als PMU-artiest, heeft zich gespecialiseerd door trainingen te volgen in verschillende landen. Haar toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling heeft haar in staat gesteld om uitgebreide expertise op te bouwen.

Voortdurende groei

In 2023 heeft Beauty by Su een naamswijziging ondergaan en is het verdergegaan als SU pmu. Met deze verandering heeft Su de stap gezet naar een nieuw bedrijfspand, waarmee ze haar voortdurende groei en toewijding aan de PMU-branche benadrukt.

Ervaring en expertise

Met meer dan 7000 PMU-behandelingen uitgevoerd sinds 2016, heeft Su expertise en vaardigheden opgebouwd. Haar passie voor PMU heeft haar ook in staat gesteld om meer dan 400 cursisten op te leiden, die allemaal hebben geprofiteerd van haar kennis en ervaring. Nadeche, aanvulling op het team sinds 2021, heeft al meer dan 500 PMU-behandelingen met succes uitgevoerd.

Uitstekende nazorg

Bij SU pmu hechten we veel waarde aan nazorg om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je PMU-resultaten. Na elke behandeling ontvang je gedetailleerde instructies over hoe je je huid moet verzorgen en welke stappen je moet nemen om het genezingsproces te bevorderen. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het herstelproces.

Klanttevredenheid gegarandeerd

Bij SU pmu streven we naar niets minder dan volledige klanttevredenheid. We nemen graag de tijd om naar jouw wensen en verwachtingen te luisteren en werken samen met jou om het gewenste resultaat te bereiken. Of je nu kiest voor Microblading of Lippigmentatie, onze experts zullen hun uitgebreide expertise inzetten om een natuurlijk en prachtig resultaat te creëren dat perfect bij jou past. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en professionaliteit.

Ontdek de mogelijkheden bij SU pmu

SU pmu kijkt ernaar uit om je te verwelkomen in hun nieuwe bedrijfspand aan de Pastoriestraat 19 in Duiven. Of je nu op zoek bent naar prachtige PMU-resultaten of geïnteresseerd bent in het volgen van een PMU-opleiding, het ervaren team van Su en Nadeche staat klaar om aan al je wensen te voldoen. Vertrouw op hun expertise en laat je verrassen door de mogelijkheden die Permanente make up te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact op om te kijken welke permanente make up (PMU) het best bij je past.

Comments are disabled.