Nadelen Powder Brows cursus: waarom kiezen voor de Combi Training?

pmu-opleiding

Powder Brows

Heb je ooit nagedacht over het volgen van een PMU-cursus om je vaardigheden op het gebied van wenkbrauwen Microblading te verbeteren? Als dat het geval is, heb je waarschijnlijk gehoord van de populaire Powder Brows cursus. Hoewel deze cursus enkele voordelen biedt, zijn er ook enkele belangrijke nadelen om rekening mee te houden. In deze blog vertellen we je graag over de beperkingen van de Powder Brows-cursus en waarom het beter is om te kiezen voor een Combi Training, zoals die wordt aangeboden door SU pmu.

Beperkte doelgroep met Powder Brows

Een van de nadelen van de Powder Brows cursus is dat je slechts één techniek leert. Hoewel Powder Brows op zichzelf een geweldige techniek is, beperkt het je doelgroep. Niet alle klanten zijn op zoek naar een poederachtige uitstraling voor hun wenkbrauwen. Sommigen geven de voorkeur aan een meer natuurlijke uitstraling, zoals hairstrokes met behulp van Microblading. Door je te beperken tot alleen de Powder Brows techniek, loop je het risico dat je potentiële klanten misloopt die liever een andere techniek willen.

Klanttevredenheid en flexibiliteit

Een ander nadeel van de Powder Brows cursus is dat als een klant last-minute besluit dat ze een andere techniek wil, je haar niet van dienst kunt zijn. Dit kan frustrerend zijn voor zowel jou als de klant. Het is belangrijk om flexibel te zijn en aan de wensen van je klanten te kunnen voldoen. Met alleen de Powder Brows techniek ben je beperkt in je mogelijkheden om aan hun behoeften te voldoen.

Veel PMU Artiesten bieden Powder Brows aan

Daarnaast moet je je realiseren dat bijna elke PMU Artiest tegenwoordig Powder Brows aanbiedt, en velen van hen doen het ook goed. Dit betekent dat de markt verzadigd is met professionals die dezelfde techniek aanbieden. Om je te onderscheiden van de concurrentie en je kansen op succes te vergroten, is het belangrijk om meer vaardigheden en technieken te leren.

Kiezen voor een Combi Training

Gelukkig biedt SU pmu een betere optie: de Combi Training (Microblading & Powder Brows). Deze training is speciaal ontworpen voor beginners zonder ervaring of voorkennis. Tijdens de training leer je zowel Microblading als Powder Brows, waardoor je een breder scala aan technieken beheerst. Dit stelt je in staat om aan de behoeften en voorkeuren van verschillende klanten te voldoen en je diensten aan te passen aan hun wensen. Ook ben je in staat Combi Brows te creëren door Microblading en Powder Brows te combineren.

Voordelen van de Combi Training

Naast het leren van meerdere technieken, biedt de Combi Training van SU pmu nog andere voordelen. De training wordt gegeven door Su, een ervaren Master in het vak en vindt plaats in Duiven. De training duurt 4 dagen en omvat ook een terugkomdag, waarvan de datum in overleg wordt bepaald. Dit zorgt voor een optimale leerervaring en de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen na de training.

Na het volgen van de training heb je recht op onbeperkte online ondersteuning. We streven ernaar om je te helpen bij het toepassen van de geleerde kennis en het overwinnen van eventuele obstakels die je tegenkomt.

Kies voor de Combi Training van SU pmu

Als je serieus bezig bent met een carrière in PMU, is het raadzaam om te kiezen voor een Combi Training in plaats van alleen de Powder Brows cursus. Door een breed scala aan technieken te leren, vergroot je je kansen op succes en klanttevredenheid. SU pmu biedt de perfecte training aan voor beginners, zonder ervaring of voorkennis.

Comments are disabled.