Het geheim achter langdurige Resultaten: hoe Permanente make up werkt bij SU pmu

make-up

pmu

Bij SU pmu, jouw vertrouwde salon gespecialiseerd in Permanente make up (PMU), begrijpen we dat langdurige schoonheid een droom is die we allemaal koesteren. Het geheim achter de langdurige resultaten van PMU is fascinerend en verdient wat aandacht. In deze blog nemen we je mee in de wereld van PMU en onthullen we hoe het werkt om jou die langdurige schoonheid te bieden waar je altijd al van hebt gedroomd.

Wat is Permanente Make-up?

Laten we beginnen met de basis. Wat is Permanente make up eigenlijk? PMU is een cosmetische procedure waarbij pigmenten in de huid worden geïmplanteerd om de natuurlijke uitstraling van make up te creëren. Dit kunnen wenkbrauwen zijn (denk aan Microblading, Powder Brows en Combi Brows), eyeliner, lippigmentatie en meer. Het doel is om een langdurige en vaak onderhoudsvrije schoonheidsoplossing te bieden.

Het proces achter PMU

Hoe wordt PMU nu eigenlijk aangebracht? Hier onthullen we het geheim achter het proces:

 1. Consultatie en aanpassing
  Voordat we beginnen met een PMU-behandeling bij SU pmu, is er altijd een uitgebreide consultatie. Dit is de eerste stap waarin we luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. We bespreken de gewenste stijl, kleuren en vormen. Of je nu kiest voor Combi Brows, Powder Brows, Microblading of lippen PMU, alles begint met een grondige consultatie.
 2. Voorbereiding van de huid
  Na de consultatie bereiden we de huid voor op de behandeling. Dit omvat het reinigen van het behandelgebied.
 3. De PMU applicatie
  Hier komt het geheim van PMU tot leven. Onze ervaren PMU-artiesten bij SU pmu gebruiken speciale apparatuur om de pigmenten nauwkeurig in de bovenste laag van de huid aan te brengen. Dit gebeurt in kleine, gecontroleerde bewegingen om de gewenste look te bereiken. Of het nu gaat om het tatoeëren van wenkbrauwen, het definiëren van eyeliner, of het verbeteren van lipcontouren, precisie staat voorop.
 4. Genezing en Nazorg
  Na de PMU-applicatie is het essentieel om de juiste nazorg te volgen. Dit omvat het vermijden van overmatig vocht, blootstelling aan direct zonlicht en het volgen van de instructies van onze experts bij SU pmu. De huid heeft tijd nodig om te genezen en de kleur zal zich in de loop van de tijd stabiliseren.

Langdurige resultaten van PMU

Het geheim achter de langdurige resultaten van PMU ligt in de techniek en de pigmenten die worden gebruikt. Hier zijn enkele belangrijke factoren die bijdragen aan de duurzaamheid van PMU:

 1. Hoogwaardige pigmenten
  Bij SU pmu gebruiken we alleen pigmenten van de hoogste kwaliteit. Deze pigmenten vervagen minder snel en behouden hun kleur en helderheid gedurende een lange periode.
 2. Professionele techniek
  Onze PMU-artiesten zijn zeer ervaren en hebben uitgebreide training gevolgd om de juiste technieken toe te passen. Dit zorgt voor een gelijkmatige en langdurige pigmentatie.
 3. Nazorg
  Het volgen van de juiste nazorginstructies is essentieel. Hierdoor kan de huid goed genezen en blijft de pigmentatie langer mooi.
 4. Bijwerken indien nodig
  Hoewel PMU lang meegaat, kan het na verloop van tijd vervagen. Daarom bieden we bij SU pmu bijwerksessies aan om de kleur en vorm bij te werken, indien gewenst.

Ontdek langdurige schoonheid bij SU pmu

Het geheim achter langdurige resultaten van Permanente make up is nu onthuld. Bij SU pmu zijn we er trots op deze techniek te bieden om jouw schoonheid te verbeteren en jouw dagelijkse routine te vereenvoudigen. Kies voor PMU en geniet van de voordelen van langdurige perfectie.

Comments are disabled.