BB Pigment Remover (Non-Laser): de ideale oplossing voor het verwijderen van permanente make-up (PMU) zonder littekens


BB Pigment remover

Heb je ooit Permanente make-up (PMU) laten en zetten en ben je niet meer tevreden met het resultaat? Of wil je gewoon een nieuwe look proberen? Het verwijderen van PMU kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van geavanceerde technieken is het nu mogelijk om ongewenste pigmentatie effectief te verwijderen. Een van de methoden is BB Pigment Remover, een non-laser behandeling die verbluffende resultaten oplevert zonder littekens of haarverlies.

Hoe werkt BB Pigment Remover?

Met behulp van ultradunne naaldjes brengen we de vloeistof aan in de huid. Deze vloeistof breekt de (oude) pigmentmoleculen af, waardoor ze geleidelijk uit de huid verdwijnen tijdens het herstelproces. Het is een oppervlakkige behandeling, wat betekent dat er geen haarverlies of littekenvorming optreedt.

Het aantal benodigde behandelingen varieert

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van verschillende factoren, zoals de diepte van de oorspronkelijke PMU, het type pigment dat is gebruikt en het huidtype van de klant. Over het algemeen zijn gemiddeld drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Na de eerste behandeling evalueren we het resultaat, op basis hiervan wordt er een schatting gemaakt hoeveel behandeling er nog nodig zijn.

Na elke behandeling met BB Pigment Remover is het essentieel om de huid goed te verzorgen. We voorzien je van gedetailleerde instructies en aanbevelingen om het herstelproces te bevorderen. Het is belangrijk om direct zonlicht, zwembaden en sauna’s te vermijden gedurende de eerste paar dagen na elke behandeling. Door deze zorgvuldige nazorg te volgen, kan je huid optimaal herstellen en kunnen de beste resultaten worden bereikt.

Belangrijke details over BB Pigment Remover

  • Een enkele behandeling duurt ongeveer 30 minuten
  • Om het herstelproces niet te verstoren, kan de volgende behandeling plaatsvinden vanaf 4-6 weken na de laatste behandeling
  • Na 8 weken na de laatste behandeling is het mogelijk om een nieuwe PMU-behandeling te ondergaan

Waarom kiezen voor BB Pigment Remover?

BB Pigment Remover is een uitstekende keuze voor het verwijderen van PMU vanwege de voordelen die het biedt. Ten eerste is het een veilige behandeling zonder risico op littekens en haarverlies. Ten tweede is het effectief bij verschillende soorten PMU, waaronder microblading en powderbrows. Ongeacht het type PMU dat je hebt kan BB Pigment Remover helpen om de pigmentatie op een zachte en natuurlijke manier te verwijderen.

We zorgen ervoor dat je je op je gemakt voelt en dat al je vragen en zorgen worden beantwoord

Wanneer je besluit om PMU te verwijderen met behulp van BB Pigment Remover, is het belangrijk om te weten dat de behandeling veilig en effectief is. Ons ervaren team van professionals staat klaar om je te begeleiden tijdens het hele proces. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat al je vragen en zorgen worden beantwoord.

Bij SU pmu begrijpen we dat elke persoon uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en passen we de behandeling aan op basis van jouw specifieke situatie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat en weer vol vertrouwen in de spiegel kunt kijken.

Kortom, BB Pigment Remover is de ideale oplossing voor het verwijderen van PMU zonder littekens. Met behulp van geavanceerde technieken en een zorgvuldige benadering biedt deze non-laser behandeling verbluffende resultaten.

Heb je (aanvullende) vragen over bijvoorbeeld microblading arnhem, wenkbrauwen arnhem of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Comments are disabled.