Powder brows cursus

Naast behandelingen, bieden wij ook diverse trainingen en cursussen aan, waaronder een Powder brows cursus. Deze Powder brows opleiding is geschikt voor iedereen die meer wil leren over het aanbrengen van Powder brows. Zowel wat betreft het theoretische als het praktische gedeelte hiervan. Er zijn zowel trainingen mogelijk voor startende artiesten als voor meer ervaren artiesten, die graag hun vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen. De uitvoering staat centraal in onze trainingen, waardoor deze dus erg praktijkgericht zijn.

De basistraining

Voor beginners op het gebied van Powder brows bieden wij een basistraining aan. Deze basistraining wordt gevolgd door een groep van maximaal vier deelnemers. Door de groepen klein te houden, is er ruimte voor voldoende aandacht en begeleiding voor elke student. Om deze basistraining te kunnen volgen is geen ervaring of vooropleiding vereist. Iedereen kan dus starten met de basistraining. In een eigen, online omgeving zal het lesmateriaal worden aangeboden. Ook wordt er tijdens de basistraining van de Powder brows cursus geoefend op modellen.

Praktische informatie

De basistraining wordt gegeven in onze salon in Arnhem en duurt drie dagen. We beginnen om 10.00 uur en om 17.00 uur zijn we klaar. Ook is er een terugkomdag, die ongeveer 4 uur zal duren. Tijdens de cursusdagen wordt de lunch volledig verzorgd. Als je de basiscursus met succes hebt afgerond ontvang je van ons een Powder Brows certificaat. Gedurende de basistraining zal het contact met de trainer voornamelijk via Whatsapp plaatsvinden. Ook zal er een groepsapp worden aangemaakt, zodat je altijd contact kunt houden met je medecursisten.

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand aan de training ontvang je digitaal het lesmateriaal en vindt er een online introductie kleurenleer en brow mapping plaats. Vervolgens leer je tijdens de drie lesdagen hoe je alle kennis in de praktijk toe kunt passen. Ook wordt er gebruik gemaakt van oefenhuid en modellen, zowel door de trainer als door de cursisten. Het is de bedoeling dat je zelf een model meebrengt. Tijdens de training zal er worden gefilmd ten behoeve van promotiedoeleinden.

De terugkomdag

Ongeveer zes weken na het afronden van de basistraining wordt er een terugkomdag georganiseerd. Tijdens deze terugkomdag van de Powder brows cursus wordt er bekeken naar hoe de aangebrachte Permanente make-up bij de modellen is hersteld. Tevens vinden er deze dag de touch up behandelingen plaats. Voor de klant zou dit een standaard herhaalbehandeling zijn. Daarnaast wordt tijdens de terugkomdag ook het leerproces nog eens besproken en worden er persoonlijke tips en adviezen gegeven aan de cursisten. Ook nadat de training is afgerond, blijven we je voorzien van persoonlijk advies.

Masterclass

Als je binnen zes maanden na het afronden van een basistraining minimaal tien PMU behandelingen hebt uitgevoerd, kom je in aanmerking om kosteloos een Masterclass te volgen. De Masterclasses vinden op aanvraag plaats. Tijdens deze Masterclass kun je al je vragen stellen en als er specifieke punten zijn die je graag extra zou willen oefenen of waar je meer over zou willen leren, dan is dat ook mogelijk. Ook voor de Masterclass geldt dat je blijvend op onze online ondersteuning kunt rekenen, zonder einddatum.

Wat kost een Powder brows cursus?

De tarieven van de opleidingen en masterclasses die wij aanbieden verschillen per soort. Wij bieden diverse opleidingen aan, elk met hun eigen, op maat gemaakte prijs. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag. Zie deze cursus als een ware investering in jezelf, je carrière, of je eigen bedrijf. Tevens bieden wij een microblading cursus aan.