Microblading cursus

Naast het zelf uitvoeren van behandelingen, bieden wij ook diverse trainingen en cursussen aan, waaronder een Microblading cursus. Deze Microblading opleiding is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Microblading.

Trainingen

Naast Permanente make-up behandelingen, bieden wij ook PMU trainingen aan. Deze zijn geschikt voor iedereen die meer wil leren over het aanbrengen van Permanente make-up, zowel het theoretische als het praktische gedeelte hiervan. Er zijn zowel trainingen mogelijk voor startende artiesten als voor meer ervaren artiesten, die graag hun vaardigheden naar een hoger level willen brengen.

Microblading cursus

Zowel wat betreft de theorie als wat betreft de praktijk. Er zijn onder andere trainingen mogelijk voor startende artiesten, maar ook voor meer ervaren artiesten die graag hun vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen. De uitvoering staat altijd centraal in onze trainingen, waardoor onze trainingen dus erg praktijkgericht zijn.

Een goede start met de basistraining

Voor beginners op het gebied van Microblading bieden wij een basistraining aan. Deze basistraining wordt altijd gevolgd door een groep van maximaal vier cursisten. Door de aantallen cursisten laag te houden, is er altijd veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding voor iedere cursist. Om onze basistraining te kunnen volgen is geen ervaring of speciale vooropleiding vereist. De basistraining is dus geschikt voor iedereen. Je ontvangt inloggegevens voor je eigen, online omgeving, waarin het lesmateriaal zal worden aangeboden. Ook wordt er tijdens de basistraining Microblading cursus geoefend op modellen.

Praktische info

Wij geven de basistraining Microblading in onze salon in Arnhem. De training duurt drie dagen. We beginnen deze dagen om 10.00 uur en de dagen eindigen rond 17.00 uur. Ook wordt er altijd een terugkomdag georganiseerd, die ongeveer 4 uur zal duren. Tijdens de cursusdagen zorgen wij voor een lekkere lunch. Na het afronden van de basiscursus ontvang je van ons een Microblading Certificaat. Het contact met de trainer vindt voornamelijk via Whatsapp plaats. Bovendien maken we een groepsapp aan, zodat je altijd contact kunt houden met je medecursisten.

Wat kun je van ons verwachten?

Je bent natuurlijk gewend wat je van ons kunt verwachten. Om te beginnen zul je vooraf het digitaal lesmateriaal ontvangen. Ook vindt er vooraf altijd een online introductie kleurenleer en brow mapping plaats. Tijdens de drie lesdagen leren wij je vervolgens hoe je alle kennis in de praktijk toe moet passen. De cursussen zijn erg praktijkgericht. We maken dan ook gebruik van oefenhuid en modellen. Zowel de trainer als de cursisten zullen hier gebruik van maken. Handig om te weten: je regelt zelf een model voor tijdens de trainingsdagen. Ten behoeve van promotiedoeleinden zullen er video-opnames worden gemaakt.

De terugkomdag

Circa zes weken nadat je de basistraining hebt afgerond, wordt er een terugkomdag georganiseerd. Op deze dag kijken we naar de aangebrachte PMU bij de modellen en vinden de touch up behandelingen plaats. Je model dient dus ook bij de terugkomdag aanwezig te zijn. Deze touch up behandelingen zijn worden ook wel nabehandeling genoemd.

Daarnaast wordt het leerproces op deze dag nog eens doorgenomen en worden er nog wat extra persoonlijke tips en adviezen gegeven aan alle cursisten. En natuurlijk kun je ook nadat de training is afgerond, op ons persoonlijk advies blijven rekenen. Hieraan is geen einddatum verbonden.

Masterclass

Voor iedere artiest die binnen zes maanden na het afronden van de basistraining Microblading minimaal tien Microblading behandelingen heeft uitgevoerd, is er een gratis Masterclass om te volgen. De Masterclass vindt op aanvraag plaats. Er is dus nog een extra contactmoment met de trainer. Ook tijdens dit extra contactmoment kun je uiteraard vragen stellen en is er alle ruimte om te oefenen met de dingen die jij graag zou willen verbeteren. Ook voor de Masterclass geldt uiteraard dat je naderhand blijvend op ons persoonlijk advies en ondersteuning kunt rekenen.

Wat kost een Microblading cursus?

De tarieven van onze opleiding Microblading wordt helemaal op maat samengesteld. Wij bieden namelijk diverse opleidingen aan, elk met hun eigen, op maat gemaakte tarieven. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij leggen je graag uit wat je kunt verwachten van de training en wat de kosten hiervan zullen zijn. Dit kunnen we je wel verzekeren: onze cursus microblading is een investering in jezelf en/of je eigen bedrijf. Tevens bieden wij een luxe Powder Brows Cursus aan.