NAZORG

NAZORG

Nazorg PMU wenkbrauwen

Dag 1:

-Elk half uur tot uur met een nat wattenschijfje over de wenkbrauwen heen. Er komt wondvocht vrij en die veeg je dan weg.

Dag 2 t/m 5

(Let op, dag 2 t/m 5 is alleen van toepassing als de behandelaar jou dit heeft geadviseerd)

-1 tot max 2 keer per dag een “dun” laagje vaseline aanbrengen. Indien er nog vaseline op je wenkbrauwen zit hoef je er niet wederom over heen te gaan, stel het smeren dan even uit tot er geen vaseline meer op je wenkbrauwen zit.

Eerste 10 dagen (of langer indien er nog korsten aanwezig zijn):

-Mag je de wenkbrauwen niet nat maken.
Advies:
-De eerste 2 dagen niet douchen i.v.m. met vocht en damp.
-Niet te warm en niet te lang douchen.

Zonnen, make-up & sporten

-De eerste 4 weken wordt het afgeraden om onder de zonnebank te gaan, dan wel te zonnen.
-Na +- 2 weken (of langer indien er nog korsten aanwezig zijn) mag je de wenkbrauwen weer wat bijtekenen/poederen indien gewenst.
-Sporten is vanaf 10 dagen na de behandeling weer mogelijk.

Algemene informatie

Tijdens het herstelproces kunnen, afhankelijk van de huid, bepaalde gedeelte van de PMU niet goed pakken. Er ontstaan dan korstjes die er vervolgens afvallen. Dat is onderdeel van het herstelproces. Bij de een gebeurt dat na 2 dagen bij de ander na 2 weken. Bij de een zijn het een paar plekjes en bij de ander kan het op veel plekken zijn. Schrik daar niet van.

Tijdens de 2e behandeling gaan wij nogmaals over de gecreëerde haarstrookjes/pixels heen, waardoor de Microblading/Powderbrows en daarmee ook de kleur nogmaals wordt bevestigd. Tijdens het herstelproces kan de kleur tot 60% lichter worden. Tijdens de tweede behandeling wordt overlegd of je tevreden bent met de kleur of dat je liever een (iets) donkerdere tint wil.